Εκδρομή στην Αργολίδα ( Μονοήμερο )

Αναχ.:08.30πμ – Επισ.:19.00μμ

Το ταξίδι ξεκινά το πρωί και η πρώτη μας επίσκεψη είναι στη Διώρυγα της Κορίνθου στον Σαρωνικό Κόλπο. Συνεχίζουμε στις Μυκήνες, όπου επισκεπτόμαστε τα ερείπια της αρχαίας πόλης,  την πύλη των Λεόντων, τον τάφο του Βασιλιά Αγαμέμνονα, το παλάτι και τα Κυκλώπεια τείχη. Επόμενή μας στάση είναι το Ναύπλιο, η μαγική αυτή και ρομαντική πόλη, τοποθετημένη στους πρόποδες ενός λόφου ο οποίος στέφεται από τις πολεμίστρες του κάστρου του Παλαμηδίου. Μετά το μεσημεριανό θα επισκεφτούμε το θέατρο της Επιδαύρου γνωστό για την εξαιρετική ακουστική του.

Εκδρομή στην Αργολίδα ( Δύο μέρες)

Αναχ.:08.30πμ – Επισ.:19.00μμ (2η μέρα)

1η Μέρα: Το ταξίδι ξεκινά το πρωί και η πρώτη μας επίσκεψη είναι στη Διώρυγα της Κορίνθου στον Σαρωνικό Κόλπο. Συνεχίζουμε στις Μυκήνες, όπου επισκεπτόμαστε τα ερείπια της αρχαίας πόλης,  την πύλη των Λεόντων, τον τάφο του Βασιλιά Αγαμέμνονα, το παλάτι και τα Κυκλώπεια τείχη. Επόμενή μας στάση είναι το Ναύπλιο, η μαγική αυτή και ρομαντική πόλη, τοποθετημένη στους πρόποδες ενός λόφου ο οποίος στέφεται από τις πολεμίστρες του κάστρου του Παλαμηδίου. Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη για να εξερευνήσουμε την όμορφη πόλη του Ναυπλίου, που οι  Ενετοί την αποκαλούσαν την Νάπολη της Ελλάδας.

2η Μέρα: Το πρωί είναι ελεύθερο για κολύμπι ή ψώνια και συνέχιση της εξερεύνησης της παλιάς πόλης του Ναυπλίου. Μετά το μεσημεριανό θα επισκεφτούμε το θέατρο της Επιδαύρου γνωστό για την εξαιρετική ακουστική του.