Εκδρομή στου Δελφούς ( Δύο ημέρες )

Αναχ. 08:30 – Επιστ. 19:30 (2η μέρα)

1η μέρα: Μέσα από τη Λιβαδειά και την Αράχοβα (αφού κάνουμε μια μικρή στάση για καφέ), φτάνουμε στου Δελφούς. Το κέντρο του αρχαίου κόσμου. Βρίσκεται στην πλαγιές του βουνού Παρνασσός, το τοπίο είναι μαγευτικό με απαράμιλλη ομορφιά. Εκεί βρίσκεται το άδυτο του Απόλλωνα Πύθιου. Θα δούμε επίσης το μουσείο που είναι γεμάτο με αρχαιολογικούς θησαυρούς, όπως ο Χάλκινος Ηνίοχος. Τελευταία στάση για τη μέρα είναι οι Δελφοί όπου θα γευματίσουμε και θα μείνουμε για το βράδυ

2η μέρα: Την επόμενη μέρα, περνάμε από την Αράχοβα, γνωστή και τα πολύχρωμα χαλιά της και κουρέλια. Κατά την επιστροφή μας στην Αθήνα περνάμε από το Γαλαξίδι, την γέφυρα Ρίο – Αντίρριο που συνδέει τις δύο μεριές του Κορινθιακού κόλπου καθώς κάνουμε και μια στάση στο Διώρυγα της Κορίνθου.

Επόμενη στάση ο ναός του Απόλλωνα, και η πηγή της Κασταλίας. Πριν αναχωρήσουμε για Αθήνα, θα γευματίσουμε στους Δελφούς ή την Αράχοβα.

Εκδρομή στου Δελφούς ( Μία ημέρα )

Αναχ. 08:30 – Επιστ. 19:00

Μέσα από τη Λιβαδειά και την Αράχοβα, φτάνουμε στου Δελφούς. Το κέντρο του αρχαίου κόσμου. Βρίσκεται στην πλαγιές του βουνού Παρνασσός, το τοπίο είναι μαγευτικό με απαράμιλλη ομορφιά. Εκεί βρίσκεται το άδυτο του Απόλλωνα Πύθιου. Θα δούμε επίσης το μουσείο που είναι γεμάτο με αρχαιολογικούς θησαυρούς, όπως ο Χάλκινος Ηνίοχος. Επόμενη στάση ο ναός του Απόλλωνα, και η πηγή της Κασταλίας. Πριν αναχωρήσουμε για Αθήνα, θα γευματίσουμε στους Δελφούς ή την Αράχοβα.